Trobada presencial de juny

Ahir algunes persones membres de la Taula de Museus i Accessibilitat vam tenir de nou el luxe de reunir-nos al Recinte Modernista de Sant Pau, i fer en aquest meravellós espai la trobada del mes de juny.

Per a qui no ens conegui, som un grup de professionals de museus que ens reunim una vegada al mes amb la voluntat de compartir coneixements, recursos, plantejar dubtes, impulsar estratègies comunes, sensibilitzar i treballar en xarxa sobre temes d’accessibilitat.

Com tenim membres d'arreu Catalunya, la majoria de trobades són en línia per facilitar l'assistència de tothom, però sempre s'agraeix i entusiasma poder-nos retrobar i veure'ns més enllà d'una pantalla.

En aquesta ocasió, també van assistir dues entitats relacionades amb productes i estudis d'accessibilitat sensorial, i estem encantats de conèixer noves propostes i veure de quina manera es poden vincular als equipaments museístics.

Si teniu algun projecte que volguéssiu presentar a la taula, ens podeu escriure a : accessibilitat.museus[arroba]gmail.com

Bon estiu!

 

 

Comentaris