HERMES 2015: PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA

El proper dissabte 25 d'abril tindrà lloc la presentació del programa Hermes. Una proposta d'accessibilitat on participen 10 serveis dels hospitals psiquiàtrics del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i l'Hospital Benito Menni- Germanes Hospitalàries de Sant Boi.

Vam iniciar el projecte el mes de novembre, amb unes visites al museu revisant la col·lecció en clau de gènere. Enguany l'eix temàtic han estat les dones al llarg de la història.

Durant aquests mesos cada grup ha enfocat el tema com ha decidit. Algunes clíniques han fet un treball més dirigit, amb un equip d'artterapeutes. Altres han treballat diferents projectes que van des de l'escultura, a una màquina del temps per entrevistar a les dones més importants de la història, instal·lacions tèxtils, entrevistes a diferents dones sobre els seus somnis, ...

Sessions de treball del Servei d'Atenció a persones amb Discapacitats Intel·lectuals, amb l'artista Yelena Cvejic

Les encarregades de presentar i conduir l'esdeveniment, són sis actrius del Grup de Teatre Imagina, amb una proposta en clau de clown creada especialment per aquest esdeveniment, on ens mostraran interessants i diferents visions sobre el gènere.

Teatre de Can Massallera - Mallorca, 30 - a les 11.30 h


Joanjo Esteban Castanera
Tècnic de Difusió i Serveis Pedagògics
Museu de Sant Boi de Llobregat
jesteban@santboi.cat

Comentaris